من رای میدهم تا بدانند حتی اگر ساکت هم بشوم، اول درد سر میشوم، بعد ساکت

جون 12, 2013 at 6:55 ق.ظ. 8 دیدگاه

سال هشتاد و هشت را خوب یادم هست، خون ها و اشک ها و باتوم ها را خوب یادم هست، حتی یادم هست که وبلاگ طنز فیلتر شده ام که ملزم به پاک کردن نود درصد نوشته هایش شدم را با این پست تمام کردم: «غم اين خفتهﻯ چند …. طنز در چشم ترم مي شكند»

 این روزها به قدر مثنوی هفتاد من کاغذ، اخبار، وبلاگها، نظرات موافق و مخالف را خواندم و هرکس نظر من را پرسید، فقط گفتم : «ما هیچ، ما نگاه»

اما حالا تنها میخواهم سه حالت مختلف انتخابات را به تصویر بکشم:

حالت اول (شوربختانه): من و تو رای نمیدهیم، حوزه های رای گیری خالی، مسئولین دستپاچه و عصبانی، اما صدا و سیما روز انتخابات با پخش آهنگهای حماسی و انقلابی به میان جمعیتی که از ذوق دوربین یکدیگر را هول میدهند میرود و دم از حضور پرشور و انقلابی مردم خواهد زد. و فردای انتخابات خرگوش نظر کرده ی خودشان از کلاه بیرون می آید.

بازنده : من و تو                برنده: جکومت             با حضور حداکثری صدا و سیما

حالت دوم (خوشبینانه، احتمالا غیر واقعی): ما فیسبوک و توئیتر و وبلاگهایمان را پر میکنیم از تبلیغات انتخاباتی، من و تو رای میدهیم، حوزه های انتخاباتی شلوغ، صدا و سیما به هدف خود رسید، حضور حداکثری مردم از تمام سلایق، حضور دختران بی حجاب در تلویزیون و شور و شوق انتخاباتی و در خوشبینانه ترین و کمترین احتمال فرد مورد نظر ما انتخاب میشود و ما پیروز شدیم.

بازنده : حکومت!!             برنده: من و تو!!!!        با حضور حداکثری خوش بینان مقیم کشور

حالت سوم (بدبینانه، شاید واقعی): همان احتمالات حالت قبل رخ میدهد و خوشحال و خندان رای میدهیم، اما فردای انتخابات، تکرار خرداد هشتاد و هشت. رنگ های پریده ی من و تو، اشک، داد و فریاد، مخالفت، رای من کو؟!

و مسئولین تمام سعی خود را برای از بین بردن هرگونه ردی از تقلب در انتخابات میکنند. استرس، دروغ، فریبکاری، خراب شدن هرچه بیشتر جلوه شان، زور، مزدور، تقلب، و فردای آن روز خرگوش نظر کرده ی خودشان از کلاه بیرون می آید.

ما اگر معتقد به مهارت آنان در تقلب هستیم، تقلب در پرشور نشان دادن انتخابات به مراتب بسیار راحت تر است از  نابود کردن آرای مردم و به آرامش رساندن دوباره ی جو کشور.

من رای میدهم، نه به حکومت، نه به دولت، من رای میدهم با علم به اینکه میدانم شاید سرنوشت رای من چیزی جز خرداد سال 88 نباشد.

من رای میدهم تا پاک کردن من برای آنها یک مساله و اتفاق باشد نه اثبات قطعی و حتمی و بدون دردسر آنان به من.

من رای میدهم تا بدانند حتی اگر ساکت هم بشوم، اول درد سر میشوم، بعد ساکت.

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

چه کسی بود صدا زد ایران؟!

8 دیدگاه Add your own

  • 1. سالار خوبه  |  جون 12, 2013 در 7:02 ق.ظ.

    :}

    پاسخ
  • 2. آزاده  |  جون 12, 2013 در 7:03 ق.ظ.

    روحانی شهامت موسوی و کروبی رو نداره که کنار مردم باشه و به تقلب اعتراض کنه. نتیجه رو قبول میکنه

    پاسخ
  • 3. 6768  |  جون 12, 2013 در 8:21 ق.ظ.

    با احترام به حق انتخابتان..این متن فوق‌العاده با حرص،غرور و عصبانیت درونی‌ نوشته شده،،،شاید برای انتخابات حالت روحی‌ من و شما و بقیهٔ مردم چیزی را عوض نکند،اما مطمئناً بهتر از من میدانید که حرص همیشه باعث رسیدن به خواسته نمیشود…

    در هر حال خیلی‌ خوشحال شدم که دوباره شروع به نوشتن کردید.موفق باشید:)

    پاسخ
  • 4. من نه منم  |  جون 12, 2013 در 8:37 ق.ظ.

    خیلی هم خوب

    پاسخ
  • 5. همین  |  جون 12, 2013 در 9:21 ق.ظ.

    سلام
    چرا فکر میکنید روحانی غیر از این نظامه و قراره منجی باشه، با احترام به نظر شما ولی فکر کنم نتیجه گیری شما از حالت دوم غلطه، در هر صورت هر کدوم از این کاندیداها انتخاب شوند حکومت برنده است البته من نیز متعقدم که رای ندادن هیچ مشکلی برای حکومت ایجاد نمیکند ولی رای دادن در هر کدوم ارحالات فوق هیچ هزینه ای برای رژیم ایجاد نخواهد کرد. اگر کاندیداها فقط جلیلی (که به نظر من کاندید اصلی نظام نیست) و مثلاً یکنفر خیلی بدتر از اون (هر کسی که الآن مشناسید) بودند ایا به نظر شما باید به جلیلی رای میدادیم!!؟ این بازی بد و بدتر تا کجا ادامه داره

    پاسخ
  • 6. vernal  |  جون 12, 2013 در 10:03 ق.ظ.

    کاملا موافقم اما این هم درست نیس که از روحانی بت بسازیم که اگه در نیومد بخوایم مثل سال 88 اعتراض کنیم . ارزششو نداره در واقع

    پاسخ
  • 7. رسوا  |  جون 12, 2013 در 11:24 ق.ظ.

    رای ندادن، در مقیاس بالا توانایی یک ملت در مقابل یک حکومت فاسد رو می رسونه. رای ندادن در هر شرایطی نشان مخالفت با وضع موجود و آمادگی برای تغییر هم می تونه باشه، نه لزوما نشان بی تفاوتیه! با رای دادن تو چنین شرایطی، حکومت رو از وجود مخالف آگاه می کنیم. به حکومت می فهمونیم که فقط حرف حرف خودش نیست. باید ی فکری برای جایگاه خودش تو جامعه بکنه. اما با رای دادن میدان رو برای خودمون تنگ تر می کنیم و همچنین برای جنبش های اعتراضی. حکومت رای حداکثری خودش رو میکوبه تو سر جنبش های مخالف.

    دختر حاجی، من خیلی دوست دارم، و ازت خواهش می کنم این جمله رو اول پستت بزار:»چه رای بدهیم، چه رای ندهیم، همه با هم هستیم».

    پاسخ
  • 8. یکی از دوستداران شما  |  جون 12, 2013 در 12:36 ب.ظ.

    اولا چرا دیگه اینجا مطلب نمیذارید
    دوما حالت چهارمی هم هست (حتی بیشتر حالت بدتری هم هست)
    سوما من هم احتمالا رای بدم هرچند تقریبا بدون امید
    اما اگه رای به روحانی باعث تغییر بشه که امیدوارم بشه یه علامت سوال میره بالای تمام نظریاتم اما امیدوارم این من بوده باشم که اشتباه میکردم

    پاسخ

بیان دیدگاه

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


هیچی ...
همین !

RSS پیوندهای گوگل ریدری

  • خطایی رخ داد! احتمالا خوراک از کار افتاده. بعدا دوباره تلاش کنید.

افراد آنلاین

آمار وبلاگ

  • 549٬455 بازدید